Astrid S / Emilie Nicolas / Bendik

3 konserter på én felles billett!

Det er kanskje vanskelig å se for seg ei ganske vanlig jente fra Berkåk spille titalls utsolgte show over absolutt hele verden og blir streama 1 milliard ganger, med selvlagde hits?
Astrid Smeplass, bedre kjent som Astrid S, har blitt et enormt fenomen, og ikke minst en ny nasjonalskatt! Låtene «Hurts so good», «Think before I talk» og «Such a boy» har gjort at hele verden har flyttet seg bittelittegrann.

Romsdalsmuseet 690,- inkl.gebyr
17.00 Dørene åpner
18.00 Bendik
19.15 Emilie Nicolas
20.45 Astrid S

Artist i S-ærklasse!

Fra å være lidenskapelig opptatt av musikk og fotball, via en 5. plass i Idol, har det kun gått ut og opp i verden for den unge trønderen. I 2018 ble hennes «Party’s Over World Tour» i USA, UK og Europa, på hele 32 konserter utsolgt, og dette var før hun utga «Emotion» før sommeren 2019. I august kom hennes siste EP, «Trust issues», og hun er nå i gang med sin «Stripped Down Tour» i USA og Europa – også utsolgt, selvfølgelig!
Astrid S hadde musikken som en egen verden å forsvinne inn i da hun var lita, og for sine fans ønsker hun å skape «a world to get lost in as well».
Vi er utrolig stolte og glade for at vi får Astrid S til Moldejazz, og vi er helt, helt klare til å «get lost» i Astrids S fantastiske pop- og r&b-verden!

Følg artisten på sosiale medier: astridsofficial.com

Emilie Nicolas

Hun blir omtalt som en av Norges beste vokalister, som en fengslende artist med en fabelaktig meloditeft, og som “råest” i klassen av unge norske pophåp. Emilie Nicolas har en egen evne til å lage musikk som både lodder dypt og som favner bredt. Uten store fakter setter hun følelsesregisteret til oss som lytter i bevegelse. Emile Nicolas lager slitesterk og stemningsfull musikk, kjemisk fri for likegyldighet. Med en jazzvokalists følsomhet blander hun elektronisk pop og R&B til et uttrykk hun er helt alene om. At kvalitet og popularitet kan være to sider av samme sak, er Emilie Nicolas et høyst levende eksempel på.

Tilbake til Moldejazz som en av Norges mest populære artister!

Tilsynelatende ut av intet dukket hun opp med debutsingelen “Pstereo” i 2013, som gikk rett inn på P3s spilleliste. Albumdebuten “Like I´m a warrior” fra 2014 gikk helt til topps på VG-lista og ble samme år kåret til årets beste norske album av Aftenposten. I kjølvannet av albumsuksessen, turnerte hun både i Norge og Europa, var en av hovedattraksjonene under Øyefestivalen, og solgte ut konserter landet rundt. Så ble det stille.
Hun ble syk og måtte ta en pause fra musikk og turnering. I 2017 vendte hun heldigvis tilbake, og i mellomtiden hadde musikken hennes nådd ut til et enda bredere og mer tallrikt publikum. Med det kritikerroste albumet “Tranquile Emilie” hentet hun hjem sin tredje og fjerde Spellemannpris. Hun har på få år maktet å sette et tydelig avtrykk i norsk musikkliv.
Nicolas gjorde en utsolgt konsert under Moldejazz i 2015. Vi gleder oss til en ny stor konsertopplevelse i sommer!

Følg artisten på sosiale medier: emilienicolas.com

Bendik

Sterke kontraster har alltid vært en viktig del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning.

Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester!

Siden Bendik, eller Silje Halstensen som hun egentlig heter, for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med Siljes formidlingsevne har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med av henne og bandet, og hele to ganger har Bendik blitt nominert til årets liveartist under P3 Gull. Parallelt med å være i studio slapp Bendik i 2018 låten «Perfekt», som har streamet til platina. Men det er nå hun for alvor skal begynne å vise hva hun har jobbet med den siste tiden. I høst slapp hun albumet «Det går bra»det første av to minialbum som utgis med et halvt års mellomrom. Hun ble A-listet på NRK P3 med singelen «Bror» samtidig som hun var A-listet på NRK P1 med «Din hånd».

Neste album slippes i mars 2020, så det blir med nytt spennende materiale vi får høre henne på Romsdalsmuseet til sommeren!

Følg artisten på sosiale medier: bendikofficial.no